Onze commissie bestaat uit 7 commissieleden: Herbert Mussche, Jolanda Schoenmaker, Annelie Wagteveld, Stefan Dominé, Jurgen Kok, Laurens Mulder en Albert Tuin. Samen bedenken en organiseren wij activiteiten in de gemeente Staphorst. Daarnaast hebben wij contacten met de kiesvereniging en fractie van de lokale SGP. Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van SGPJ Staphorst? Kijk dan naar onze vacatures!

Ik ben Herbert Mussche. Sinds januari 2020 zit ik in de SGPJ-commissie van Staphorst en sinds november 2023 mag ik mij voorzitter noemen van deze commissie. In het dagelijks leven ben ik docent Biologie op de Pieter Zandt Scholengemeenschap.

Hoi, ik ben Jolanda Schoenmaker en ik ben sinds december 2021 actief bij SGPJ Staphorst als secretaris. In mijn dagelijks leven ben ik assistent-accountant op een accountantskantoor en daarnaast studeer ik nog. Ik vind het mooi om samen met de andere commissieleden avonden en de kindergemeenteraad te organiseren om op deze manier jongeren te betrekken bij de politiek. Hopelijk zie ik jou bij één van onze activiteiten of als nieuw commissielid!

Hoi allemaal! Ik ben Annelie Wagteveld en ik ben penningmeester van onze commissie. Sinds september 2019 ben ik een onderdeel van SGPJ Staphorst. Samen met Jolanda verzorg ik onze social mediakanalen. In het dagelijks leven werk ik op een accountantskantoor als assistent-accountant. Daarnaast volg ik de opleiding tot AA.

Ik krijg veel energie uit het organiseren van activiteiten voor jongeren en te betrekken bij de politiek!

Ha iedereen! Ik ben Stefan Dominé en ik zit al weer enkele jaren in het bestuur van SGPJ Staphorst. Het mooie hieraan is dat je de politiek bij de jongeren kan brengen en ook andersom. In al die jaren hebben we al hele mooie avonden gehouden. Er volgen zeker ook nog andere mooie avonden! Van harte welkom!

In het dagelijkse leven sta ik voor de klas van groep 8.

Hallo, mijn naam is Jurgen Kok. Sinds medio 2023 ben ik algemeen bestuurslid binnen de SGPJ Staphorst. In het dagelijkse leven ga ik naar de Pieter Zandt waar ik bezig ben om mijn VWO-diploma te halen.

Hoihoi, ik ben Laurens Mulder. Ik ben algemeen bestuurslid in de SGP-jongerencommissie Staphorst sinds september 2023. Ik zit nog op de middelbare school en zit in 6 VWO. Ik vind het mooi dat er nog een commissie is in Staphorst zodat ook jongeren dichter bij de politiek komen te staan!

Ik ben Albert Tuin en sinds november 2023 algemeen bestuurslid van SGPJ Staphorst. In het dagelijks leven werk ik als allround medewerker snijkeuken bij Postuma AGF.

Vacatures bestuur

Wil jij onderdeel worden van onze commissie? En behoren bij één van de 20 commissies die onder SGP-Jongeren valt? Bekijk dan onze vacature pagina!