Op zaterdag 25 mei hield de SGP-J een interessante avond in 'De Leerkamer' over de Europese Parlementsverkiezingen. Ruim 60 jongeren kwamen samen om te luisteren naar twee inspirerende kandidaten voor de SGP op de EU-lijst.

Ds. Egas | Openend woord

De opening van deze jongerenavond werd verzorgd door ds. Egas. Tijdens deze opening maakte ds. Egas de treffende vergelijking tussen Daniël als eenling aan het hof van de zondige koning Beltsazar, en Bert-Jan Ruissen die het als een eenling opneemt voor de Bijbel in het Europees Parlement.

Mark Brouwer | Uitdagingen en bedreigingen voor Europa

Mark Brouwer, een ervaren marinier, sprak over de uitdagingen en bedreigingen vanuit wereldmachten voor Europa. Hij vertelde waarom het belangrijk is dat Europa goed voorbereid is op deze dreigingen, maar benadrukte ook dat dit niet per se betekent dat Europa verenigd moet zijn. Zijn inzichten gaven een helder beeld over de veiligheidsuitdagingen waar we voor staan. Aan het einde van zijn verhaal eindigde Mark Brouwer met zijn stemoproep: “Stem verantwoord, houd Bert-Jan erin!”

Stem verantwoord, houd Bert-Jan erin!

Tom Koekoek | De stem van de jongeren

Tom Koekoek, een jonge en enthousiaste spreker, lichtte het belang om op de SGP te stemmen toe. Hij vertelde een persoonlijk verhaal over hoe hij als jongere in de politiek terecht is gekomen. Ook sprak hij over de waarden van de SGP-J en hoe deze bijdragen aan een veilig en welvarend Europa. Tom benadrukte dat de stem van jongeren belangrijk is voor de toekomst en dat juist nu, nu de SGP apart van de CU een zetel probeert te bemachtigen. "Maar waarom ik SGP stem, is omdat ik ook vast geloof dat Bert-Jan Ruissen in Europa het verschil kan maken.”

Waarom jij moet stemmen.

Deze avond liet zien hoe belangrijk jouw stem is bij de Europese verkiezingen. Met de SGP kies je voor een partij die staat voor christelijke waarden, ruimte voor ondernemerschap en een bescheiden Europa. Laat je stem horen en maak het verschil!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze website en sociale media. Samen creëren we een stabieler Europa!

De stem van jongeren is belangrijk voor de toekomst, juist nu de SGP apart van de CU een zetel probeert te bemachtigen.