Denk jij bij de EU aan open grenzen, regels, macht en de euro? We horen er veel over. Maar wat betekent de EU voor jou? Is het een zegen of een vloek? Brengt het ons vrijheid en welvaart of juist verlies van macht? Hoe kijken we als christenen naar de EU? Op die vragen zoeken we tijdens de aankomende SGP-jongerendag een antwoord. Want, is Europa ons de baas of zijn wij Europa de baas? Meld je nu aan via de website van SGP-jongeren en kom op zaterdag 13 april naar de SGP-jongerendag!

Het gehele dagprogramma zal plaatsvinden in het Beatrix Theater te Utrecht. Dit bevindt zich op loopafstand van station Utrecht Centraal. Ook is er volop (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt. Je bent welkom vanaf 9:00 en om 9:30 begint het programma. De dag is rond 15:30 afgelopen. Entree en lunch is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Op de jongerendag komen de meest uiteenlopende sprekers. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een uitgebreid overzicht!

Als commissie Staphorst hopen we met de trein naar de SGP-jongerendag te gaan en jij kunt voordelig met ons meereizen! Meld je aan via onderstaand formulier, dan regelen wij de treintickets met groepskorting (Let op! Dit geldt niet als aanmelding voor de dag zelf). Via de mail ontvang je van ons een betaalverzoek en delen wij de laatste updates over het vervoer. We vertrekken vanaf station Meppel en vervoer  vanuit Staphorst naar het station wordt door ons geregeld. Reis jij met ons mee?

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw